Når gikk du sist til skredderen?

Skrevet av Solon Eiendom AS

Én ting er å kjøpe et klesplagg til fem hundre kroner, noe helt annet er å investere i et hjem for resten av livet. Da synes vi skreddersøm er det mest naturlige. Du skal tross alt leve med resultatet i årevis – våkne og sovne i hjemmet ditt hver eneste dag – og ingen mennesker har nøyaktig de samme ønskene for sin bolig.

På Sæter Terrasse tilbyr vi en rekke kostnadsfrie valg. Du kan velge kjøkken, baderomsinnredninger, parkett, fliser og veggfarger uten at det koster deg noe ekstra. Det gjør boligen din mye bedre enn om den ble levert med standardiserte løsninger.

Det er også bra i et miljøperspektiv. Ingen er tjent med at helt nye kjøkken demonteres og i verste fall kastes. Derfor tror vi på løsninger som gjør at boligeieren er ett hundre prosent fornøyd med både de store og de små valgene.
Hvis vil du være ekstra flott på det, kan du også velge fra en egen tilvalgsmeny. Da kan du gjøre ytterligere endringer på kjøkken, bad og garderober – og gjøre egne tilvalg når det gjelder armaturer, elektrisk anlegg, smarthusløsninger og mye mer.

Som kjøper får du en kontaktperson som følger deg opp gjennom prosessen og som geleider deg gjennom valg og tilvalg. Du får møte de ulike leverandørene slik at du selv kan ta og føle på de ulike alternativene.

Å gå til skredderen skal være lystbetont og spesielt når det gjelder ditt nye hjem!